Totaal concept

Deze pagina wordt momenteel aan gewerkt.

Totaal concept

H&R Catering & Events is er voor de volledige verzorging van uw bedrijfsfeest, jubileum of personeelsfeest. Van uitnodiging tot bedankje, van aankleding tot DJ en van entertainment tot verlichting: u bent bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Wat u ook viert. Alles wordt tot in de puntjes geregeld om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken.

Wat voor feest u ook viert, wij gaan graag met u in overleg over mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest. Niet alleen ons cateringaanbod, maar ook alles daar omheen is zeer uitgebreid, van compleet verwarmde tenten tot een super hippe foodtruck. Alleen afname van catering, zonder afname van meubilair of personeel behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Afhankelijk van wat u te vieren heeft, formeel of informeel, kunnen wij u adviseren over de juiste cateringkeuze, passend bij uw bedrijfsfeest. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Op basis hiervan ontvangt u van ons de offerte. Na akkoord op de offerte gaan wij alles in werking zetten en zetten we de eerste stappen naar een succesvol bedrijfsfeest. Op het feest is er altijd een vast aanspreekpunt vanuit H&R Catering & Events aanwezig, zodat het u aan niets ontbreekt. Zo kunt u volop genieten van uw eigen bedrijfsfeest.

Natuurlijk zorgen wij ook voor vakbekwaam personeel op uw feest. Het personeel zorgt voor het uitserveren van de dranken, de gerechten en de op- en afbouw van het feest. U heeft hier dus geen omkijken naar. Na afloop van het feest nemen wij alles weer mee retour.    

Geeft u een themafeest? Wij kunnen uw bedrijfshal voorzien van meubilair, verlichting en decoratie en zo zorgen wij voor complete aankleding van uw bedrijfsfeest.

Heeft u advies nodig? Of wilt u graag dat wij bij u langskomen op locatie om uw bedrijfsfeest te bespreken? Geen probleem! Wij nemen beeldmateriaal mee, zodat u een goede indruk heeft van de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest catering. 

Mogelijkheden

Grill/BBQ

Foodtruck

Buffetten

Diner

Walking diner

Cocktails

Impressies

OUDE PROVINCIALEWEG 82
5527 BR HAPERT

T: 06 5463 5464
E: INFO@HENRCATERING.NL