Over ons

Cateren is een vak. Sfeer, ambiance, hapjes en drankjes moeten perfect op elkaar afgestemd worden. H&R Catering doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gast genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie.

Wij verzorgen graag uw lunch, diner, BBQ, borrel, buffet, prachtige schalen met (luxe) borrelhapjes, kok aan huis en meer. Particulier – of zakelijk, H&R Catering snapt de ambiance en weet dit als ervaren cateraar te vertalen in een passende- of juist verrassende sfeer. Wij passen de invulling aan op uw budget!

Voor ieder ontvangst geldt dat u er voor kunt kiezen om de gehele organisatie uit handen te geven. H&R Catering verzorgt graag de bediening, dranken, aankleding, muzikale ondersteuning en amusement. Wenst u enkel een aanlevering? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij ontzorgen u graag in de breedste zin van het woord.

Wij ontzorgen zodat u kunt genieten!

Graag komen wij bij u langs om geheel vrij­blij­vend een pas­send plaat­je voor uw feest in een offer­te te ver­wer­ken.

Met vrien­de­lij­ke groet,
Ingrid en Robert Jan Cats­burg
Team H&R Cate­ring

OUDE PROVINCIALEWEG 82
5527 BR HAPERT

T: 06 5463 5464
E: INFO@HENRCATERING.NL