Business Events

Business Events

Wilt u zonder zorgen een businessevent organiseren maar weet u niet waar te beginnen? Leg dan de organisatie in onze handen. Geen evenement – groot of klein – is ons te gek. Een vergadering op een alternatieve locatie, een presentatie, een congres of teambuilding: wij regelen alles voor u.

De groepsgrootte maakt ons niet uit: we hebben ruime ervaring in alle soorten evenementen. Van knus en klein tot groots en memorabel.
Wij kleden uw locatie aan in de sfeer die u vraagt. Alles gebeurt in overleg en op basis van uw beschikbare budget.
Techniek om sprekers tot hun recht te laten komen, is aan ons toevertrouwd: van verlichting tot geluid, wij regelen het voor u.
Over het eten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben een ruim aanbod: van borrelplank tot lopend buffet, van barbecue tot sjiek aan tafel. Ook hier geldt: uw wens is onze basis.

Nieuwsgierig geworden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om van uw business event een gedenkwaardige gebeurtenis te maken.

Mogelijkheden

Drinks & Bites

Een feest is pas af als de gasten lekker gegeten en genoeg gedronken hebben. Wij verzorgen borrelbites, diners, buffetten, walking dinner of onze sfeervolle foodtrucks.

Bedrijfsfeesten

Een feest in uw bedrijfskantine of een event voor duizenden medewerkers? Wij hebben ruime ervaring in alle soorten bedrijfsfeesten. All inclusive met aartiesten, hapjes, drankjes, cocktails, aankleding, locatie en personeel of alleen de levering van eten en drinken: bij ons kan het allemaal.

Presentaties

Een lezing geven brengt voldoende stress met zich mee. Wij zorgen ervoor dat alle technische details geregeld zijn. Hoeft u zich alleen maar op de presentatie te richten.

Promotie

Nieuw product in de markt zetten? De kick-off van een nieuwe productie lijn of andere promotieactiviteiten? Laat ons de aankleding verzorgen en uw klanten zijn dubbel onder de indruk.

Seminar

Voor gastsprekers die uw feestavond of event komen opluisteren, verzorgen wij alle technische faciliteiten.

Ambiance

Wij zorgen ervoor dat uw locatie er perfect uit komt zien. We transformeren een bedrijfskantine of fabriekshal in een sfeervolle feestlocatie. In overleg met de klant bepalen we de sfeer en zorgen voor het juiste meubilair en verlichting. Dat is pas écht probleemloos feesten.

Impressies

OUDE PROVINCIALEWEG 82
5527 BR HAPERT

T: 06 5463 5464
E: INFO@HENRCATERING.NL