Jaren geleden begon H&R Catering met één simpele, maar krachtige missie: mensen blij maken. Dat is meer dan een glimlach, dat is een moment van puur genieten. Dat doen we door te focussen op onze belangrijkste kernwaarden.
Er gaat veel geschiedenis schuil achter onze missie. Benieuwd hoe we zijn gekomen waar we nu zijn? Bekijk dan onze tijdlijn hieronder.
In 1991 begon Robert Jan met Cafetaria La Venezia in Hapert, waar hij samenwerkte met Harrie Sliepenbeek. Je ziet de combinatie van onze naam H&R Catering hier al in terugkomen. In die tijd was Harrie al bezig met catering voor grote events, iets waar ze samen later mee verder zouden gaan.
De samenwerking tussen Harrie en Robert Jan begon met het verzorgen van het personeelsfeest voor VDL Groep. Al snel merkten ze dat ze samen iets bijzonders in handen hadden. Zo werd de basis gelegd voor een bedrijf dat later catering en evenementen op maat zou verzorgen voor veel meer bedrijven.
Dit jaar besloten Robert Jan en Harrie om officieel samen H&R Catering op te richten. Dit was de start van een nieuw avontuur. H&R Catering werd al snel een betrouwbare partner voor zowel kleine feestjes als grote evenementen. Het doel? Gasten een onvergetelijke tijd bezorgen.
Harrie nam afscheid van de dagelijkse leiding bij H&R Catering, maar bleef gelukkig nauw betrokken. Dit was een moment van verandering, waarbij Robert Jan de leiding nam en werkte aan de groei van het bedrijf. De focus ging naar op hetgeen dat we het beste doen: mensen blij maken met heerlijke catering en een vlekkeloze service.
Er was veel vraag naar een extra cafetaria in Hapert, en daar leenden de vaardigheden van Robert Jan zich perfect voor. Daarom startte hij in 2000 Cafetaria H&R. Deze nieuwe tak van H&R Catering bestond tot en met 2009.
Door de toenemende drukte binnen het cateringbedrijf, was het in 2009 tijd voor een nieuwe stap. Zo openden we onze nieuwe locatie Poort van Brabant. Deze locatie bood ons veel meer mogelijkheden, van het organiseren van eigen events tot en met het openen van ons eigen restaurant.
Na vier jaar veel mensen te hebben voorzien van heerlijke gerechten in ons restaurant, ontdekten we dat dit concept niet de beste match voor ons was. We besloten ons volledig te richten op H&R Catering, dat op dat moment verschillende evenementen verzorgde in de Poort van Brabant.
Nu, zoveel jaren later, is H&R Catering uitgegroeid tot een vakbekwaam team, dat totaalconcepten verzorgt en van elk event iets bijzonders maakt.